Kunstgeschiedenis voor de iPad*


* en apple computers

(placeholder)
(placeholder)

home

docentenversie

auteur

aanschaffen?

titels

didactische opzet

interactiviteit

(placeholder)

vormentaal én beeldtaal

(placeholder)

film / gratis proefversie

Gratis docentenversie in powerpoint


De docentenversie is bedoeld voor docenten die de Kunstgeschiedenis voor iPad gebruiken als les- of cursusboek en het daarin opgenomen beeldmateriaal in de lessen willen laten zien. De standaard-versie van het boek is daarvoor minder geschikt, omdat daarin na het vergroten van de afbeeldingen steeds moet worden teruggekeerd naar de tekstpagina's. In de powerpoint docentenversie ontbreekt de tekst en zijn alle afbeeldingen standaard op paginagrootte aanwezig tegen een donkere achtergrond: ruim 500 illustraies in groot formaat!


Ze zijn - op enkele uitzonderingen na - geplaatst in de volgorde

waar ze in het boek werden besproken en ingedeeld. Docenten

kunnen de afbeeldingen naar wens verplaatsen, verwijderen of aanvullen met eigen illustraties. Die vrijheid voor de docent maakt het boek tot een geweldige basis voor lerssen kunstgeschiedenis.


Aan de bovenkant van iedere pagina wordt in grijze letters verwezen naar het hoofdstuk en de paragraaf in de gebruikerseditie waar de mbetreffende afbeelding deel van uit maakt. Dat vergemakkelijkt de oriëntatie. Bovendien heeft iedere paragraaf een eigen titelpagina.


Bijschriften zijn niet opgenomen in deze editie; daarvoor moet de gebruiker de eBook-versie raadplegen die verkrijgbaar is via de iBooks Store of iTunes.


De docentenversie van deel 1 kan gratis worden gedownload door HIER te klikken (283 MB).
Terug naar vorige pagina

(placeholder)